Alle indlæg af Jakob Hansen

Vertigo 2012 – Publikumsprisen

Publikumsprisen er nu afgjort, og vinderen var filmen Strøm fra 3uMe.

Herunder fremgår en statistik over Stemmerne fra årets awardshow.

(Klik på billedet for at se det i fuld størrelse.)

Her kunne du stemme til Vertigo 2012’s publikumspris!

Der kunne kun stemmes en enkelt gang per enhed, så deltagende måtte sørge for at overveje deres svar inden de sendte det ind!

Klik her for at udfylde spørgeskemaet. (Dette link er ikke længere i funktion.)

Alle årets film kan ses her på sitet.

Det letteste måde at se alle filmene (ud over at møde op fredag, naturligvis!) ville være blot at søge her på siden, efter navnet på filmen.

En søgning på “Dialogen” ville f.eks. vise denne side.

Vertigo 2012

Vertigo Filmfestival

11. maj 2012 til 12. maj 2012

Filmfestivallen vil foregå over to dage:
Fredag den 11. maj inviteres ALLE SKOLENS ELEVER til nogle hyggelige timer, hvor der vil blive solgt øl, vand og andet godt, mens alle mediefagsproduktioner fra alle hold og årgange vil blive vist. Der vil endvidere i løbet af dagen blive igangsat nogle konkurrencer og andet underholdning!

Lørdag den 12. maj er der gallaaften og awardshow for alle mediefagseleverne og medvirkende – med en efterfølgende fest. Her vil de nominerede film fra hvert hold få chancen for at vinde ”Årets film”, ”Bedste Visual Effects”, ”Bedste Klip” og mange andre priser. Dette vil den udefrakommende jury dog alene være herre over! En fornem aften med masser af velklædte elever, rød løber og dejlig stemning.
Begge aftener vil blive guidet sikkert igennem af Vertigo’s to værter, Jakob Hansen (3.u) og Louise Bernsdorf Steffensen (1.i)

Scroll endelig videre på siden for at se alle årets fantastiske film.

Vigtig Meddelelse!

Har du brug for en guide til at lave et blogindlæg?

http://vertigo.statsskole.dk/?page_id=80 (Har netop lagt en guide op til jer alle sammen, den kan tilgås vha. link øverst til højre!)

Mailproblemet er nu blevet ordnet – tusind tak, Jesper!

– Umiddelbart efter registration skulle i modtage en email fra ‘Vertigo@Statsskole.dk’ – her er jeres logindetaljer.

Hvis i vil have rettigheder til at slå blogposts op – og mener i bør have det, kan i kontakte mig på CargoRaver@Hotmail.com og have navn, udvalg og brugernavn med i emailen, så ordner jeg det for jer – i kan selvfølgelig også bare blive oprettet som helt almindelige (ikke gruppe-relaterede) forfattere.

Desuden fungerer bloggen vha. Gravatars – så ønsker i et billede knyttet til jeres profil (i øjeblikket kun synligt for administratorer – men jeg arbejder på at få gjort dem offentlige) skal i besøge (http://en.gravatar.com/) og registrere jer med den samme email der, som i har registreret jer med her – den vil så blive opdateret efter nogle få timer.

Ønsker i derefter at udgive et blog-indlæg skal i besøge (http://vertigo.statsskole.dk/wp-admin/), logge ind, og enten benytte QuickPress i højre side, eller trykke på ‘Nyt indlæg’ øverst i højre side af skærmen.

Man kan linke fra YouTube, uploade eller linke billeder (benytter et plugin, viser en fed effekt!) og musik for den slags skyld. Anbefaler bare at vi passer på med Copyrightmateriale.

Mvh,

Jakob Hansen!