9 tanker om "2uMe Roaming in Rome"

 1. Hej Frederik, jeg kan godt se hvad du mener. Gælder det for alle indstillinger at der mangler informationer – eller er det kun teksterne? Det lyder på din kommentar som om det er hele filmen, der er croppet, hvor den ikke skulle være det.

  Jeg ved ikke hvad fejlen skyldes, men vil prøve at undersøge det imorgen når jeg er på skolen og/eller konferere med BR om hvad fejlen kan skyldes.

 2. Hej, Morten.
  Nu er filmen tilfældigvis også min film, og jeg ville da også lige melde at ja, hele filmen mangler ret meget af billedet.
  Tror egentlig bare der skal et ordentligt render til?
  (Håber dog selvfølgelig ikke denne udgave er blevet sendt til jurien!)

  Jakob.

 3. BR har lagt ny version af filmen op. Den er nu opdateret her også 🙂

 4. Har lavet en mp4 udgave i passende format på youtube siden hvor juryen ser filmen og så afspiller vi DVDversion i morgen.
  Final cut udgaven er pludselig vokset uden jeg ved hvorfor.

  Men no worries, vi fikser det som sagt på anden vis.

  B

 5. @BR
  PS. Juryen ser filmene her, da det ikke kan lade sig gøre at linke til en playlist med “private” videoer på YouTube. Det er derfor jeg har lagt filmene op her. Så er det muligt at linke til alle filmene “eet sted” istedet for at holde styr på en masse forskellige links. Jeg kunne selvfølgelig have holdt alting bag et login enten her eller på YouTube-kontoen – men havde også den bagtanke at VERTIGO skulle have et virtuelt liv, så filmene (når tid var) kunne kommenteres og diskuteres her af deres publikum.

 6. Hej igen!

  Det ser jo fint ud nu! 😉
  ..sjovt at Final Cut lige følte for den opmærksomhed.

  Men en god idé med det virtuelle liv!

  – Frederik, 2u

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *