Vertigo 2012

Vertigo Filmfestival

11. maj 2012 til 12. maj 2012

Filmfestivallen vil foregå over to dage:
Fredag den 11. maj inviteres ALLE SKOLENS ELEVER til nogle hyggelige timer, hvor der vil blive solgt øl, vand og andet godt, mens alle mediefagsproduktioner fra alle hold og årgange vil blive vist. Der vil endvidere i løbet af dagen blive igangsat nogle konkurrencer og andet underholdning!

Lørdag den 12. maj er der gallaaften og awardshow for alle mediefagseleverne og medvirkende – med en efterfølgende fest. Her vil de nominerede film fra hvert hold få chancen for at vinde ”Årets film”, ”Bedste Visual Effects”, ”Bedste Klip” og mange andre priser. Dette vil den udefrakommende jury dog alene være herre over! En fornem aften med masser af velklædte elever, rød løber og dejlig stemning.
Begge aftener vil blive guidet sikkert igennem af Vertigo’s to værter, Jakob Hansen (3.u) og Louise Bernsdorf Steffensen (1.i)

Scroll endelig videre på siden for at se alle årets fantastiske film.